There was an error in this gadget

Wednesday, 4 December 2013

HAPPY ANNIVERSARY KE 7 TAHUN

As salam...

3/12/13...Pejam celik, pejam celik dah masuk tahun ke 7 usia perkahwinan Yatie dan suami...Syukur alhamdulillah, amat bahagia...Terasa macam baru jer bergelar isteri...


Sempena ulang tahun yang ke 7 ni, Yatie langsung tak prepare apa-apa untuk sambutan...Tapi tak sangka En suami tercinta dah plan untuk suprise...hehehe..tapi tak de la suprise yang gile2 suprise...Just En suami hadiahkan bunga dan kad ucapan....Yatie amat-amat terharu dan terkejut...yang simboliknya, bunga yang di hadiahkan tu 7 kuntum..sempena 7 tahun usia perkahwinan kami...
Wow...terasa sangat2 di hargai...terima kasih ye En suami...
posing2 malu...

anak dara ni pun nak posing2..bunga esya niiii...katanyer...
semoga cinta kita kekal hingga ke Jannah
So..Yatie ingat suprise di rumah jer...pas tu En. suami ajak dinner....sekali lagi terkejut...hahahaha....
lambchop..

sotong goreng tepung

chickenchop..

Mlm tadi Yatie sekeluarga dinner di Tree Steak House Sungai Buloh...tempat favorite kami sekeluarga...memang sedap2 makanan kat sini...keluar dari rumah agak lambat...so dinner dah jadi supper...makin bam bam la Yatie ..hehehe....

Apa pun terus terang Yatie amat terharu, sebab En suami...Md Fakhir bersusah payah buat suprise untuk Yatie...Semoga Cinta Kami Kekal Hingga Ke Jannah....Amin... 






No comments:

Post a Comment