There was an error in this gadget

Tuesday, 1 November 2016

Kek Ultraman

As Salam...Salam 1 Nov 2016. Harga minyak naik...Tapi jangan risau, Yatie punya kek masih lagi harga yang sama...Jom cuci mata...ni gambar tempahan kek semalam...Kek coklat moist tema Ultraman.

Bagi yang berminat nak order boleh la whatsapp Yatie di 012-6768654. Confirm garenti anda akan puas hati.






Saturday, 27 August 2016

BLUEBERRY SNOWCHEESE

As salam..ni adalah koleksi kek yang di tempah sepanjang tahun ni... tempahan di buka untuk warga sekitar Klang dan Shah Alam. Untuk Tempahan sila hubungi Yatie 012-6768654-WASAP




REDVELVET CAKE

As salam..ni adalah koleksi kek yang di tempah sepanjang tahun ni... tempahan di buka untuk warga sekitar Klang dan Shah Alam. Untuk Tempahan sila hubungi Yatie 012-6768654-WASAP




KEK SNOW CHEESE

As salam..ni adalah koleksi kek yang di tempah sepanjang tahun ni... tempahan di buka untuk warga sekitar Klang dan Shah Alam. Untuk Tempahan sila hubungi Yatie 012-6768654-WASAP




KEK CHOCOLATE INDULGENCE

As salam..ni adalah koleksi kek yang di tempah sepanjang tahun ni... tempahan di buka untuk warga sekitar Klang dan Shah Alam. Untuk Tempahan sila hubungi Yatie 012-6768654-WASAP





KEK UNTUK HANTARAN BERTUNANG


As salam..ni adalah koleksi kek yang di tempah sepanjang tahun ni... tempahan di buka untuk warga sekitar Klang dan Shah Alam. Untuk Tempahan sila hubungi Yatie 012-6768654-WASAP



\




KEK BIRTHDAY - KEK NOMBOR 1

 As salam..ni adalah koleksi kek yang di tempah sepanjang tahun ni... tempahan di buka untuk warga sekitar Klang dan Shah Alam.

Untuk Tempahan sila hubungi Yatie 012-6768654


KEK BIRTHDAY DAN KEK HARI JADI

 
As salam..ni adalah koleksi kek yang di tempah sepanjang tahun ni... tempahan di buka untuk warga sekitar Klang dan Shah Alam.

Untuk Tempahan sila hubungi Yatie 012-6768654

1- KEK SPAN COKLAT WITH ROBOCARPOLI THEME


2- KEK SNOW CHEESE WITH BLUEBERRY AND ULTRAMAN THEME


3- KEK REDVELVET WITH EDIBLE IMAGE


4- KEK REDVELVET WITH FROZEN THEME

5- KEK COKLAT MOIST WITH CLASH& CLANS THEME


KEK BIRTHDAY JOM ORDER

 As salam..ni adalah koleksi kek yang di tempah sepanjang tahun ni... tempahan di buka untuk warga sekitar Klang dan Shah Alam.

Untuk Tempahan sila hubungi Yatie 012-6768654

1-   KEK REDVELVET WITH DIDI THEMES

2- KEK SPAN PANDAN WITH FROZEN THEME

 3- KEK COKLAT WITH FROZEN THEME

 4- KEK CHOCOLATE INDULGENCE WITH SOFIA THE FIRST THEME

 5- KEK CHOCOLATE DOUBLE INDULGENCE WITH  FROZEN THEME


KEK FROZEN


Kek Frozen with edible image..

Berat 2.5kg++ Harga RM 170 termasuk gambar.






Jom tempah sekarang...sila hubungi Yatie 012-6768654 (wasap) area Klang dan Shah Alam.

BLACK FOREST CAKE


As salam semua...

Dah lama blog ni, menyepi...tersangat busy sampai tak sempat nak jenguk blog ni...memang rindu gile nak membebel kat blog ni...tapi apa kan daya...hihihihi...

Hampir setahun blog ni tak update..tapi alhamdulillah masih ada yang sudi menjeguk dan comment...
Walaupun blog dah lama tak update tapi Yatie's Chocolate Cake masih active di page facebook.

Terima kasih atas sokongan semua..

Ok la...hari ni semangat nak update blog...nk post semua koleksi tempahan untuk tahun ni...pada yang berminat nak order boleh la terus wasap Yatie di 012-6768654. Tempahan masih di buka tuk warga Shah Alam dan Klang.

 Black Forest Cake..Berat 1kg RM 75.00





Untuk tempahan sila hubungi Yatie 012-6768654 Klang dan Shah alam

Terima Kasih.

Saturday, 30 January 2016

KEK OREN CHOCOLATE ROBOCARPOLI

As salam... Dah lama tak bersua di laman blog ni...ok minggu ni Yatie dapat tempahan dari officemate Ms Sumathi, kek birthday untuk anak dia... deco simple jer..dulu demam frozen...sekarang deman robocarpoli pulak.. semua budak-budak suka dengan kartoon ni...mana-mana budak happy tengok karektor ni dihias atas kek...lebih-lebih lagi sempena birthday diaorang..

walaupun deco simple tapi comel kan...mesti birthday girl tak sabar nak potong kek ni..
untuk semua yang berminat tuk tempahan sila wasap Yatie 0126768654 area klang atau shah alam...tapi sila wasap awal supaya tak clash dengan tempahan yang lain... sampai berjumpa lagi....terima kasih

Wednesday, 6 January 2016

Blueberry Snow Cheese

As Salam... blueberry snow cheese...kek ni Yatie sponser tuk family day bt 38... memang best...
Feed back yg diterima dari semua ahli keluarga amat membahagiakan...semua cakap sedap...

Pada awalnya takut juga nak buat kek ni...almaklum la jauh perjalanannye...n jadual nak potong kek pula pada sebelah malam...n peti sejuk pun tak de...tp alhamdulillah semuanye ok..kek tak masam... yg best, kek sedap...

Kek ni memang besar gile...berat dalam 3.5kg++...cukup untuk 15-20 orang makan...so sape2 yang berminat nak order kek besar2 boleh la wasap ye...compom tak menyesal...


Ok la darling sume, pada yang berminat tuk order boleh la wasap 0126768654... area klang n shah alam di alu- alukan...

Double chocolate indulgence

As salam...terliur tak tengok kek ni??? Kek double chocolate indulgence...Peminat chocolate harus cuba...memang kaya ngan rasa chocolate...
Teksure kek ni memang best..kek coklat span dilapisi choc mousse yang rasa seakan ais krim...memang heaven...sedappp baq hang...

Ni hasil bedah siasat....nampak sedappp kan...


 so pada peminat coklat harus dan wajib try...


Pada yang berminat untuk tempah boleh la wasap 0126768654... Area klang dan shah alam..