There was an error in this gadget

Saturday, 30 January 2016

KEK OREN CHOCOLATE ROBOCARPOLI

As salam... Dah lama tak bersua di laman blog ni...ok minggu ni Yatie dapat tempahan dari officemate Ms Sumathi, kek birthday untuk anak dia... deco simple jer..dulu demam frozen...sekarang deman robocarpoli pulak.. semua budak-budak suka dengan kartoon ni...mana-mana budak happy tengok karektor ni dihias atas kek...lebih-lebih lagi sempena birthday diaorang..

walaupun deco simple tapi comel kan...mesti birthday girl tak sabar nak potong kek ni..
untuk semua yang berminat tuk tempahan sila wasap Yatie 0126768654 area klang atau shah alam...tapi sila wasap awal supaya tak clash dengan tempahan yang lain... sampai berjumpa lagi....terima kasih

Wednesday, 6 January 2016

Blueberry Snow Cheese

As Salam... blueberry snow cheese...kek ni Yatie sponser tuk family day bt 38... memang best...
Feed back yg diterima dari semua ahli keluarga amat membahagiakan...semua cakap sedap...

Pada awalnya takut juga nak buat kek ni...almaklum la jauh perjalanannye...n jadual nak potong kek pula pada sebelah malam...n peti sejuk pun tak de...tp alhamdulillah semuanye ok..kek tak masam... yg best, kek sedap...

Kek ni memang besar gile...berat dalam 3.5kg++...cukup untuk 15-20 orang makan...so sape2 yang berminat nak order kek besar2 boleh la wasap ye...compom tak menyesal...


Ok la darling sume, pada yang berminat tuk order boleh la wasap 0126768654... area klang n shah alam di alu- alukan...

Double chocolate indulgence

As salam...terliur tak tengok kek ni??? Kek double chocolate indulgence...Peminat chocolate harus cuba...memang kaya ngan rasa chocolate...
Teksure kek ni memang best..kek coklat span dilapisi choc mousse yang rasa seakan ais krim...memang heaven...sedappp baq hang...

Ni hasil bedah siasat....nampak sedappp kan...


 so pada peminat coklat harus dan wajib try...


Pada yang berminat untuk tempah boleh la wasap 0126768654... Area klang dan shah alam..

Blueberry Snow cheese Deco Roses

As salam...cakkkk...cantik kan...sweet kan...kek ni tempahan dari en husband seseorang tuk seprise kan wife nye...
 
Feed back yang Yatie terima, wife dia suka sangat... happy sangat...

Selain untuk birthday, deco roses ni pun sangat sesuai untuk hantaran bertunang...untuk kek kahwin pun boleh juga...


Pada yang berminat untuk menempah boleh la wasap 0126768654... area klang dan shah alam...

Sunday, 3 January 2016

Brownies Layered Cheese

As Salam...
Orderan dari peminat tegar brownies layered cheese Pn Fauziah Humaizi... dari dulu memang dia minat gile dengan brownies cheese ni... rasa mewah dengan coklat...
Deco ni dipilih sendiri, so Yatie just follow...simple tapi sweet...khas untuk mak mentua katanye...


Terlebih terkurang tu harap di maafkan ye...

Ramai yang suka dengan deco ni...sweet kan..


Untuk tempahan meh wasap 0126768654 ... area klang dan shah alam.

Kek Nombor 1

As Salam...
First time terima order kek nombor...dup dap...dup dap...dup dap... pikir punya pikir takut nak terima..tempahan ni Yatie terima dari anak buah husband... ct fatimah..tuk celebrate beday gegirl baby iqa...
Perghhhh...dalam delima ni...takut tak jadi... pe lagi refer kat en.google la...so kuatkan semangat tuk buat....taraaaaa...ni hasilnye....cantek tak???
Tema yang dipilih pink....sweet kan...tuk gegirl harus lah pink kan... yang ni dalamnye kek red velvet...coating cream cheese.... berat kek ni dalam 2.5 kg...besarr..


Deco simple...roses juga...pas tu Yatie letak buttercream roses kat tepi kek...ala2 taman...


Ok untuk tempahan boeh la wasap Yatie 0126768654... Area klang dan Shah Alam.