There was an error in this gadget

Friday, 20 November 2015

Robocarpoli kek

As salam...

Demam robocarpoli...kali ni deco nak tema warna pink...eeeee...sweet kan....tenang jer tengok....

Best betul dapat deco kek birthday tuk budak pompuan...yatie memang suka..cute-cute...

Simple juga deconye...just wat renda2 tepi kek dan tampal edible image...walaupun simple, tapi cantik kan...hehehe..dan alhamdulillah customer yatie suka..

untuk tempahan meh wasap yatie 0126768654... pssstttt...compom tak menyesal...

Blueberry snow cheese

As salam semua...

Dah lama tak bersiaran di blog ni...rindu sangat-sangat...

Sejak akhir-akhir ni banyak tempahan untuk kek hari jadi...alhamdulillah rezeki hujung tahun...

Tapi yatie bersyukur sangat-sangat sebab semua customer yatie sangat sporting dan supportif...Semua deco serah bulat-bulat pada yatie. Maka ini lah hasilnya...





Pada yang berminat nak tempah boleh la wasap yatie 012-6768654... Area klang dan Shah Alam.

Tuesday, 20 October 2015

KEK CHOCOLATE INDULGENCE

As salam semua...

Mohon jangan jemu ye...blog ni banyak tanyang kek chocolate indulgence...Page Yatie's Chocolate Cake banya terima tempahan untuk kek birthday chocolate indulgence. kiranye kek ni killer product untuk Yatie's Chocolate Cake.

Alhamdulillah, customer Yatie banyak kali repeat order untuk kek ni...rahsianya??? nak tau kenapa??? kena order la...bila dah order, baru tau rahsia nya...heheheh...

Kali ni agak terharu, sebab terima order dari orang kampung sendiri...order dari Kak Lina Felda Kemasul, Triang...(**PROMOTE NAMA KAMPUNG I**).

Dapat feed back yang best juga...dia sekeluarga puas hati dan nak repeat order lagi...bahagia rasanya bila customer puas hati ngan product kita.






Bagi yang berminat tuk tempahan boleh la wasap Yatie 012-6768654. Insya Allah anda semua akan berpuas hati. Yang penting kebersihan terjamin dan halal... Tempahan area Klang dan Shah Alam amat di alu-alukan.

Sampai berjumpa lagi di entri akan datang. sekian terima kasih.

Wednesday, 7 October 2015

KEK CHEESE LELEH

As salam...

Hai warga Klang dan Shah Alam...untuk tempahan kek cheese leleh ni boleh la wasap Yatie 012-6768654... Insya Allah sedap...

Ramai customer repeat order... murah jer satu paket RM 18.00. Terdapat 3 perisa yang sangat sedap...Vanila, coklat dan pandan. Untuk tambahan filling strawberry atau blueberry harga sepeket jadi RM 20.00






So cepat wasap yer kalau nak order...yang pasti confirmed sedap dan tak menyesal...kalau yang request untuk delivery, kena order banyak sikit la...baru Yatie akan hantar...charge transport bergantung pada jarak dan area. Terima Kasih.

Tuesday, 6 October 2015

KEK CHOCOLATE INDULGENCE

As salam semua....

Alhamdulillah, walaupun cuaca jerebu Malaysia masih aman....tapi semua kena jaga kesihatan ye...minum air masak banyak-banyak dan kurangkan aktiviti luar...so kita duk rehat dalam rumah jer la ye...boleh la kemas apa yang patut...basuh apa yang patut dan buat apa yang patut la....

Cheeewahhh...pesanan dari penaja...hahahaha...melalut jap...Sebenarnya nak promote kek chocolate indulgence...yang ni ditempah oleh bos office Yatie, untuk meraikan bufday semua budak office...



Add caption

Ini first cake yang Yatie buat...bos pula asyik tanya boleh ke buat kek untuk office...seram mak memikir feed back dari semua...dup..dap...dup..dap...finally semua sangat suka...

Untuk yang berminat untuk tempahan sila wasap Yatie 012-6768654. Area Klang dan Shah Alam. Kalau yang request untuk delivery, Yatie charge transport mengikut area...

Sampai berjumpa lagi...Terima Kasih

Wednesday, 23 September 2015

KEK BIRTHDAY AVENGERS THEME

As salam...

Alhamdulillah...selamat berpuasa sunat Arafah pada semua umat islam semoaga dipermudahkan dan ibadah kita diterima Allah S.W.T...

Ok esok dah Hari raya qurban...pada semua yang pulang beraya di kampung diharapkan semua berhati-hati di jalan raya dan menjaga tatatertib di jalan raya...cheewahhh...dah macam PM bagi amanat ler pulakkkk....

Jom kita layan cerita kek pula...Kek ni tempahan dari kakak yang tinggal di Bandar Putera 2 ( oppsss...lupa nak tanya nama dia...) Tema superhero Avengers...di harapkan, kakak ni berpuas hati..





Terima kasih pada semua yang pernah dan akan order dengan Yatie...Untuk Tempahan sila Wasap 012-6768654. Tempahan area Shah Alam dan Klang amat dialu-alukan...Sampai berjumpa lagi di entri akan datang...Selamat Hari Raya Qurban Untuk semua umat islam seluruh dunia...

Tuesday, 22 September 2015

BLUEBERRY SNOW CHEESE

As Salam semua....

Lagi 2 hari nak raya korban...Selamat menunaikan ibadah haji pada semua umat islam yang sedang menunaikan ibadah di tanah suci Mekah... semoga mendapat haji yang mabrur aamiin...

Ari ni Yatie nak tayang kek tempahan dari budak office Cactus Marketing Sdn Bhd sempena hari jadi staff diaorang...Alhamdulillah, feedback dari diaorang buat kan Yatie senyum sampai ke telinga...Lagi2 ada yang pada mulanya konon tak suka cheese, akhirnye terus jatuh cinta ngan snow cheese kek ni...




 
 Ni kira promote la...pada sape yang berminat tuk tempahan jagn malu, jangan segan moh wasap Yatie kat 012-6768654, jangan telefon pula...number ni khas tuk wasap jer... dan lagi satu, Yatie sekarang ni beroperasi di Taman Cassia ( Area Johan Setia / Jalan Kebun Klang). Ramai yang ingat Yatie masih di Subang.. Dah hampir setahun Yatie berpindah...



 

Sampai kita berjumpa lagi dientri akan datang. Sekali lagi Selamat Hari Raya AidilAdha...Terima Kasih

Saturday, 29 August 2015

KEK CHOC MOIST EDIBLE IMAGE

As salam....

Syukur alhamdulillah, hari ni yatie nak share gambar tempahan kek yang lepas...actually kek ni di tempahn beberapa minggu yang lepas...cuma lambat update masuk blog... al maklum la..busy kata kan... hehehehe...

Memang nebes nak deco kek ni, sebab mama adik Aleeya ni, tersangat risau...nak yang terbaik untuk Aleeya.. jadi Yatie pun ikut jadi tak keruan... dup dap..dup dap..memikir macam mana nak deco.. Alhamdulillah.. maka terhasil la kek yang gojess ni.. tuk adik Aleeya Maisara...




Diharapkan adik Aleeya Maisara happy dan menjadi anak yang solehah... Bagi yang berminat tuk tempahan boleh la wasap Yatie di 012-6768654. Semoga berjumpa lagi....Terima Kasih.

Wednesday, 26 August 2015

CHEESE LELEH MELETOP

As salam...bertemu lagi di laman blog ni..dah lama kita x bersua...bukan tak rindu menulis...tapi kekangan masa...sibuk dengan rumahtangga...sibuk kerja dan sibuk baking...sudahnye blog kesayangan ni agak terabai..

Memang banyak nak diceritakan...sudah tentunya semua pasal kek....
Kali ni, yatie nak citer pasal cheese leleh..walaupun kek ni agak lama di pasaran, tapi rasanya ramai yang tak jemu2 menikmati nya...gabungan cheese dengan kek yang gebus memang sedap di makan sejuk2... memang layan....

cheese leleh

 
Minggu ni tempahan dari Sandra di Bandar pinggiran Subang...terharu juga sebab tak sangka dapat tempahan lagi dari Subang...sebab dah setahun pindah ke Klang...harap-harap dapat sokongan yang berpanjangan dari semua..

Ok la..tak boleh nak membebel panjang...tak cukup masa nak menulis...bagi yang berminat untuk tempahan boleh la wasap Yatie ye...0126768654... pasti pilihan anda tepat...

Sampai berjumpa lagi...

Tuesday, 30 June 2015

KEK CHOC MOIST BIRTHDAY...

As salam,

Selamat menjalani ibadah puasa...Dah masuk puasa ke 13 hari ni...alhamdulillah...semoga semua urusan kita dipermudahkan dan ibadah kita di terima Allah...aaminn...

Pagi ni nak tayang kek choc moist birthday yang Yatie buat beberapa minggu lepas, sebelum puasa..






Bagi yang berminat untuk menempah, boleh lah wasap Yatie 012-6768654 (wasap only) . Tempahan area Klang & Shah Alam amat di alu-alukan.


Terima Kasih.


Thursday, 11 June 2015

KEK CHOCOLATE INDULGENCE

As salam....

Bersua kembali di laman blog lagi hari ni...Syukur alhamdulillah...rezeki pindah rumah baru...baru seminggu duduk dah ada tempahan kek...

Kek ni ditempah khas untuk birthday suprise... permintaan si suami nak deco yang cantik... so ini je la yang termampu...mengenangkan tempahan agak mengejut...dalam masa1 malam Yatie kena merempit untuk prepare from A to Z. Alhamdulillah...semua bejalan lancar...

Tadaaaaa..... ni la kek nya...cantik tak????



Jadi pada yang berminat dengan produk Yatie Sweet & Yummy Taste Chocolate Cake, jangan malu jangan segan wasap Yatie (012-6768654)untuk tempahan...Tempahan area klang Shah Alam amat dialu-alukan...

Sampai berjumpa lagi...babai..

Saturday, 23 May 2015

Kek coklat indulgence

As salam. 

Bersua lagi...dah lama sebenarnye kek ni...cuma tak berkesempatan nak upload dalam blog ni...

Kek indulgence ni ditempah oleh kakak pada biras Yatie, sempena majlis ulang tahun perkahwinan mereke yang ke 14.

Jadi deco kali ni Yatie buatkan bunga- bunga... Ye la..ala2 sweet gitu...bunga-bunga cinta..

Majlis sambutan ulang tahun perkahwinan ni dibuat sekali dengan majlis kesyukuran..jadi jemputan tetamu memang ramai.

Yang bestnyer majlis potong kek dibuat masa kemuncak majlis..memang ramai gile tetamu jemputan tunggu untuk tengok  pasangan ni memotong kek..harap perkahwinan mereka kekal hingga ke jannah....yang ruginye 
Yatie tak sempat nak snap gambar diaorang... Sekejap jer kek licin...maknanye...kek tu sedap la kan..hehehe...

Feed back yang dapat dari diaorang pun membuatkan hati Yatie berbunga-bunga macam bunga atas kek tu...Alhamdulillah..

Ok..bagi yang berminat tuk try tempah kek Yatie cepat wasap 0126768654...pasti berbaloi...



Kek choc indulgence yang belum di deco...
Selamat ulang tahun perkahwinan Suzana n Kadir yang ke 14....

Sehingga kita berjumpa di diari akan datang... Terima kasih....

Saturday, 16 May 2015

Brownies layered cheese

Assalammualaikun...

Dah lama x bersiaran...ok,kali ni nak tayang kek yg di minggu lepas..customer kali ni memang best...sempoiiii...jenis yg senang deal...tak banyak karenah...semua terpulang pada Yatie...deco je la yang simple2...


Tapi mula2 memang buntu...dah customer tak kisah, kita pulak yang pening nak cari idea simple...ikut kata hati jer la...letak figura yang comel ni terus sattle...ermmm...ok jgk kan...hehehe..


Ok jom kita layan gambar kek...tuk yang berminat nak tempah boleh wasap terus ke 0126768654...






Ok sampai jumpa lagi....terima kasih......



Saturday, 28 February 2015

KEK SPIDERMAN AND KEK ULTRAMEN

Asslamualaikum w.b.t...

Syukur alhamdulillah dapat jua kita bertemu di alam blogger ni...dah lama menyepi...bukan merajuk ke atau apa..cuma kekangan masa membuatkan blog yang amat Yatie sayang ni agak terabai...

Memang rindu sangat-sangat nak menulis dan membebel kat sini...tapi macam di awal bicara tadi masa punya pasal la...hehehe...busy mengalahkan menteri...

Ok..minggu ni Yatie terima tempahan dari sahabat lama Yatie... Pn Zila Wati.. kitaorang dah lama berkawan..sejak dari zaman sweet 18 sampai la sekarang...

Kek ni di tempah sempena majlis akikah dan hari jadi anak-anak beliau...tema yang di pilih superhero...jom kita layan gambar kek...

BROWNIES LAYERED CHEESE



KEK CHOC MOIST





Bagi yang berminat untuk tempahan boleh la wasap Yatie di 012-6768654 area klang shah alam...sampai berjumpa lagi...

Wednesday, 7 January 2015

Kek frozen

Assalammualaikum... Alhamdulillah bersua lagi di laman blogger...ok ni gambar tempahan kek minggu lepas...demam frozen masih belum habis..kek ni ditempah khas oleh kawan lama Yatie...Bibi Marsitah...Sangat teruja bila Bibi mesej nak tempah kek...al-maklum la..dah 15 tahun tak jumpa..kek ni khas untuk Balqis sambut birthday di kindergarden...harap-harap Balqis suka...ok la jom kita layan gambar kek....
Ok untuk yang berminat nak tempah boleh la wasap Yatie di 0126768654...Tempahan amat dialu-alukan...Area Klang Shah alam..
Sampai jumpa lagi di entri akan datang....

Thursday, 1 January 2015

Selamat Tahun Baru 2015

Assalammualaikum...
2015....dah melangkah ke Tahun Baru....syukur sebab di beri nikmat untuk merasai nikmat hidup di tahun ni...Yatie harap tahun 2015 kita semua lebih success dalam apa jua yang kita usahakan...samada untuk duniawi mahupun akhirat...
Bagi Yatie tahun 2014 adalah satu tahun yang banyak kenangan manis...sebab tahun ni banyak mengajar Yatie erti kehidupan...dari segi dunia berkeluarga..bisness dan berkawan..semua tu tulang belakang bagi Yatie. Keakrabaan hubungan dalam keluarga...kawan2 dan customer..pendorong utama untuk terus maju..
Ok la..jom kita layan gambar2 kek sepanjang 2014.. Harap Tahun 2015 dapat buat kek yang lebih baik..InsyaAllah...

Sehingga berjumpa lagi di entri akan datang...
Selamat Tahun Baru