There was an error in this gadget

Friday, 27 December 2013

KEK COKLAT MOIST

As salam...entry yang agak lambat....kek ni di order oleh sahabat Yatie, Ina...belum pernah bersua muka...cuma bercakap di telephone sahaja...Macam terkejut juga bila dia telephone nak order kek...kiranya ni kek emergency la...petang telephone esok pagi nak pick up....huhuhuhu...nak tolak tak sampai hati sebab first time dia order...terima jer la....


Apapun, Yatie harap Ina puas hati...very simple deco...apa yang ada kat umah jer....


Feed back yang Yatie terima dari Ina, kek sedap....jap jer abis...tak sampai 10 minit....hehehehe...Alhamdulillah....gembira sangat....

Pada yang berminat untuk order boleh la SMS / Whatsapp 012-6768654 atau PM di FB Yatie...Terima kasih




No comments:

Post a Comment