There was an error in this gadget

Saturday, 24 May 2014

KEK COKLAT INDULGENCE ANNIVERSARY

Assalammualaikum...

Minggu ni Yatie dapat tempahan kek coklat indulgence dari Effa Port Klang...Hurmmm...sejak pindah ke Johan Setia, Yatie lama tak buat kek..mood untuk baking masih belum ada..al maklum la masih dalam proses menyesuaikan diri duk kat tempat baru...Jadi bila dapat sms dari Effa nak tempah indulgence rasa teruja sangat2...

Ok la..panjang sangat mukadimah nyer kan...jom kita tengok gambar...


Kek ni ditempah sempena anniversary Effa... deco simple jer...wording pon letak yang readymade...





Yatie harap Effa puas hati...so bagi yang berminat untuk tempah kek boleh la sms atau wasap Yatie 0126768654.

Ok sebelum terlupa, Yatie Sweet & Yummy Taste Chocolate Cake sekarang beroperasi di No 51, Lorong Setia 1G, Taman Setia, Jalan Johan Setia, 41200 Klang...

So area Shah Alam, Klang and Puchong amat di alu-alukan kalau nak tempah... Terima Kasih.


Saturday, 17 May 2014

BISKUT ALMOND CRUNCH AKA FLORENTIN COOKIES.

Assalamualaikum w.b.t

Dah lama sangat blog ku sayang ni tak berupdate...terasa rindu bangeettt nak menulis...baru hari ni, dapat lepas gian update blog...Ok la...malas nak bebel panjang2...cuma hari ni nak promosi sikit biskut yang paling popular tahun lepas...almond crunch...biskut ni memang sedap..sebab gabungan badam, pumpkin seed dan bijan yang rangup memang mengasyik kan...pendek kata bila makan tu mak mentua lalu pon dah tak nampak..hehehe...


Sempena bulan puasa n raya yang bakal datang ni, sape2 yang berminat nak order, jgn malu2 pm di FB Yatie Klik kat sini atau wasap pun boleh 012-6768654..


Confirmed sedap la...


Di samping kunyah2, dalam masa yang sama kita semua dapat khasiat yang terbaik...kiranya permakanan yang sihat la...

Ok, yatie offer the best price...cuma RM 23.00 sahaja..tidak termasuk postage...murah dan memang berbaloi...cepat2 order...

Jumpa lagi di entry akan datang...terima kasih.