There was an error in this gadget

Thursday, 12 December 2013

ESOK HARI JADI HUBBYKU....

Dup dap...dup dap..dup dap...13/12/13

Ehemmm....esok hari jadi hubby Yatie...macam nebes pulak....al maklum la, hari tu anniversary, Yatie tak buat apa-apa pun...so untuk esok, macam excited la plak...dalam kepala, macam-macam yang Yatie fikir...konon nak wat yang special la...huhuhuhu...tapi masih belum ada jawapan nak buat kek apa....

Harap-harap, dapat la buat kek yang terbaik dan sedap....nak bagi hadiah, tak tau nak bagi apa...hurmmmm...buntu-buntu..

Semoga malam ni, idea nak buat kek datang le mencurah-curah....




No comments:

Post a Comment