There was an error in this gadget

Tuesday, 30 June 2015

KEK CHOC MOIST BIRTHDAY...

As salam,

Selamat menjalani ibadah puasa...Dah masuk puasa ke 13 hari ni...alhamdulillah...semoga semua urusan kita dipermudahkan dan ibadah kita di terima Allah...aaminn...

Pagi ni nak tayang kek choc moist birthday yang Yatie buat beberapa minggu lepas, sebelum puasa..






Bagi yang berminat untuk menempah, boleh lah wasap Yatie 012-6768654 (wasap only) . Tempahan area Klang & Shah Alam amat di alu-alukan.


Terima Kasih.


Thursday, 11 June 2015

KEK CHOCOLATE INDULGENCE

As salam....

Bersua kembali di laman blog lagi hari ni...Syukur alhamdulillah...rezeki pindah rumah baru...baru seminggu duduk dah ada tempahan kek...

Kek ni ditempah khas untuk birthday suprise... permintaan si suami nak deco yang cantik... so ini je la yang termampu...mengenangkan tempahan agak mengejut...dalam masa1 malam Yatie kena merempit untuk prepare from A to Z. Alhamdulillah...semua bejalan lancar...

Tadaaaaa..... ni la kek nya...cantik tak????



Jadi pada yang berminat dengan produk Yatie Sweet & Yummy Taste Chocolate Cake, jangan malu jangan segan wasap Yatie (012-6768654)untuk tempahan...Tempahan area klang Shah Alam amat dialu-alukan...

Sampai berjumpa lagi...babai..