There was an error in this gadget

Saturday, 14 June 2014

KEK COKLAT MOIST...

As salam...selamat pagi....

Kalau dulu tak update...terus tak update...tapi sekali dah update...ari2 nak update...ok...projek baking2, masih diterus kan...tapi malam tadi Yatie buat kek coklat moist...di tempah khas oleh anak buah sempena makan2 kat umah nenek malam ni...


So deco simple2...ahaksss...asik2 simple..yang jujurnye dan alasan yang kukuh nak cepat siap...mata sudah mengantuk...buah anggur freshhh..tuuu...confirmed nanti cucu2 nenek berebut nak buah...hahaha...

 So...utk ahli2 family bt 38, sabar ye...nanti kek dah sampai, kita boleh sama2 serbu makan kek...hehehe...

 Ok sape2 yang berminat utk tempahan boleh la, sms atau wasap 012-6768654...Tempahan sekitar Shah Alam & Klang amat2 dialu-alukan...

Alamat terkini untuk self pickup: No 51, Jalan Johan Setia, Lorong Setia 1G, Taman Johan Setia, 41200 Klang...

Friday, 13 June 2014

TIRAMISU BIRTHDAY KEK

As salam...

Dah lama bercuti buat kek continental sejak berpindah ke Johan Setia...Opss lupa nak announce kat semua yang Yatie's Sweet & Yummy Taste Chocolate Cake dah berpindah operasi...bukannye ape ramai customer yang masih tak tahu yang Yatie kat Johan Setia Klang sekarang...tapi tempahan sekitar Shah Alam amat dialu-alukan...

Ok...tak nak mukadimah panjang2... projek malam tadi, buat kek tiramisu birthday..simple jer deconye...letak2 strawberry jer...


Kek tiramisu ni ditempahan khas oleh my sil utk kezutan beday hubby dia...so Yatie pilih strawberry senang..letak2 n susun atas kek automatik kek nampak cantik...hehehe..."statement agak perasan"..



Harap2 tuan punya badan yang di suprisekan ni, happy la...n betul2 terkejut..tentang rasa kek, tak yah risau...compom sedap...wahahahaha...ok la...Happy birthday to Mr Sauffi..Semoga panjang umur dan murah rezeki...And tak lupa tq to my sil Siti Arfah sebab banyak support order kek dr akak...much appreciated..

Ok bagi yang berminat tuk tempahan bolehla sms or wasap 012-6768654 Yatie...Tempahan sekitar Klang/Shah Alam amat dialu-alukan...

 Alamat terkini untuk self pickup: No 51, Jalan Johan Setia, Lorong Setia 1G, Taman Johan Setia, 41200 Klang...

Terima Kasih.