There was an error in this gadget

Tuesday, 5 November 2013

Kek Cheese Meleleh leleh Dan Melimpah...


First Time tengok kek ni, Yatie macam pelik jer..apa la yang orang tergila-gilakan kek ni...di Facebook, group masakan, blog2 masakan...semuanya sibuk tayang kek ni..pendek kata kek ni viral la di mana-mana...

Lama juga Yati simpan resepi kek ni..ambil masa juga untuk cuba... Betul la kata orang, tak kenal maka tak cinta..tak rasa maka tak tau la sampai bila-bila...





So satu hari ni, Yatie dan kawan2 pun try la order Kek ni dari seorang teman di FB, Ejun Junida...First time rasa kek ni..mak aiiii...sedappppppnye...lembut...sejuk..ermmmm tak terkata la enaknya...terus jatuh cinta tergolek2...

Atas permintaan ramai jadi Yatie pun try la buat..alhamdulillah sedap..dan sudah ada tempahan dari kawan2 rapat...Alhamdulillah...semoga lebih murah rezeki...

 Pada yang berminat boleh la PM di FB atau msj di 012-6768654...



Terima Kasih






No comments:

Post a Comment