There was an error in this gadget

Wednesday, 24 December 2014

Kek Frozen lagi.

As salam....
Hari ni entri simple jer...kek fozen lagi...tak yah panjang cite jom kita layan gambar...
Senang citer tuk tempahan sekitar Klang Shah alam jom wasap ye Yatie ye...
0126768654.

Sampai jumpa lagi di entri akan datang...

Saturday, 13 December 2014

Kek coklat indulgence

AsSalam....
Salam siaran...n salam satu Malaysia....hehehe..menggedik plak bagi salam...macam bese nak tayang kek tempahan yang lalu...Sebenarnya dah lama buat..tapi ni baru ada kesempatan untuk menulis...


Kek coklat indulgence yg super sedap ni ditempah khas oleh biras Yatie sempena birthday beliau anak beranak.
Terasa sangat terharu sebab Yatie sekeluarga
pun join sekali time potong kek...memang seronok tengok semua happy..

Untuk yang berminat untuk menempah kek homemade dari Yatie boleh la wasap...wasap jer tau kat 0126768654. InsyaAllah anda semua tak akan menyesal....
Tempahan sekitar Klang dan Shah Alam amat di alu-alukan.

Sampai berjumpa lagi di entri akan datang....

Kek Frozen

As salam...
Dah lama x bersiaran...blog pon dah byk abuk..bukan merajuk tapi sibuk sgt a few months ni...tgh sesuaikan diri ngn keje baru...huhuhu..baru lagi ke...ok la x nak bebel byk2..jom yatie belanja kek frozen...Utk yang berminat tuk order leh la Wasap jer tau kat 0126768654 atau mesej or telepon kat 0122795128 area klang shah alam

 
Kek ni ditempah khas oleh sis adlina tuk celebrate kat Melaka...

 

Terima kasih..jumpa lagi di entri akn dtg....