There was an error in this gadget

Saturday, 29 August 2015

KEK CHOC MOIST EDIBLE IMAGE

As salam....

Syukur alhamdulillah, hari ni yatie nak share gambar tempahan kek yang lepas...actually kek ni di tempahn beberapa minggu yang lepas...cuma lambat update masuk blog... al maklum la..busy kata kan... hehehehe...

Memang nebes nak deco kek ni, sebab mama adik Aleeya ni, tersangat risau...nak yang terbaik untuk Aleeya.. jadi Yatie pun ikut jadi tak keruan... dup dap..dup dap..memikir macam mana nak deco.. Alhamdulillah.. maka terhasil la kek yang gojess ni.. tuk adik Aleeya Maisara...




Diharapkan adik Aleeya Maisara happy dan menjadi anak yang solehah... Bagi yang berminat tuk tempahan boleh la wasap Yatie di 012-6768654. Semoga berjumpa lagi....Terima Kasih.

Wednesday, 26 August 2015

CHEESE LELEH MELETOP

As salam...bertemu lagi di laman blog ni..dah lama kita x bersua...bukan tak rindu menulis...tapi kekangan masa...sibuk dengan rumahtangga...sibuk kerja dan sibuk baking...sudahnye blog kesayangan ni agak terabai..

Memang banyak nak diceritakan...sudah tentunya semua pasal kek....
Kali ni, yatie nak citer pasal cheese leleh..walaupun kek ni agak lama di pasaran, tapi rasanya ramai yang tak jemu2 menikmati nya...gabungan cheese dengan kek yang gebus memang sedap di makan sejuk2... memang layan....

cheese leleh

 
Minggu ni tempahan dari Sandra di Bandar pinggiran Subang...terharu juga sebab tak sangka dapat tempahan lagi dari Subang...sebab dah setahun pindah ke Klang...harap-harap dapat sokongan yang berpanjangan dari semua..

Ok la..tak boleh nak membebel panjang...tak cukup masa nak menulis...bagi yang berminat untuk tempahan boleh la wasap Yatie ye...0126768654... pasti pilihan anda tepat...

Sampai berjumpa lagi...