There was an error in this gadget

Saturday, 27 August 2016

BLUEBERRY SNOWCHEESE

As salam..ni adalah koleksi kek yang di tempah sepanjang tahun ni... tempahan di buka untuk warga sekitar Klang dan Shah Alam. Untuk Tempahan sila hubungi Yatie 012-6768654-WASAP




REDVELVET CAKE

As salam..ni adalah koleksi kek yang di tempah sepanjang tahun ni... tempahan di buka untuk warga sekitar Klang dan Shah Alam. Untuk Tempahan sila hubungi Yatie 012-6768654-WASAP




KEK SNOW CHEESE

As salam..ni adalah koleksi kek yang di tempah sepanjang tahun ni... tempahan di buka untuk warga sekitar Klang dan Shah Alam. Untuk Tempahan sila hubungi Yatie 012-6768654-WASAP




KEK CHOCOLATE INDULGENCE

As salam..ni adalah koleksi kek yang di tempah sepanjang tahun ni... tempahan di buka untuk warga sekitar Klang dan Shah Alam. Untuk Tempahan sila hubungi Yatie 012-6768654-WASAP





KEK UNTUK HANTARAN BERTUNANG


As salam..ni adalah koleksi kek yang di tempah sepanjang tahun ni... tempahan di buka untuk warga sekitar Klang dan Shah Alam. Untuk Tempahan sila hubungi Yatie 012-6768654-WASAP



\




KEK BIRTHDAY - KEK NOMBOR 1

 As salam..ni adalah koleksi kek yang di tempah sepanjang tahun ni... tempahan di buka untuk warga sekitar Klang dan Shah Alam.

Untuk Tempahan sila hubungi Yatie 012-6768654


KEK BIRTHDAY DAN KEK HARI JADI

 
As salam..ni adalah koleksi kek yang di tempah sepanjang tahun ni... tempahan di buka untuk warga sekitar Klang dan Shah Alam.

Untuk Tempahan sila hubungi Yatie 012-6768654

1- KEK SPAN COKLAT WITH ROBOCARPOLI THEME


2- KEK SNOW CHEESE WITH BLUEBERRY AND ULTRAMAN THEME


3- KEK REDVELVET WITH EDIBLE IMAGE


4- KEK REDVELVET WITH FROZEN THEME

5- KEK COKLAT MOIST WITH CLASH& CLANS THEME


KEK BIRTHDAY JOM ORDER

 As salam..ni adalah koleksi kek yang di tempah sepanjang tahun ni... tempahan di buka untuk warga sekitar Klang dan Shah Alam.

Untuk Tempahan sila hubungi Yatie 012-6768654

1-   KEK REDVELVET WITH DIDI THEMES

2- KEK SPAN PANDAN WITH FROZEN THEME

 3- KEK COKLAT WITH FROZEN THEME

 4- KEK CHOCOLATE INDULGENCE WITH SOFIA THE FIRST THEME

 5- KEK CHOCOLATE DOUBLE INDULGENCE WITH  FROZEN THEME


KEK FROZEN


Kek Frozen with edible image..

Berat 2.5kg++ Harga RM 170 termasuk gambar.






Jom tempah sekarang...sila hubungi Yatie 012-6768654 (wasap) area Klang dan Shah Alam.

BLACK FOREST CAKE


As salam semua...

Dah lama blog ni, menyepi...tersangat busy sampai tak sempat nak jenguk blog ni...memang rindu gile nak membebel kat blog ni...tapi apa kan daya...hihihihi...

Hampir setahun blog ni tak update..tapi alhamdulillah masih ada yang sudi menjeguk dan comment...
Walaupun blog dah lama tak update tapi Yatie's Chocolate Cake masih active di page facebook.

Terima kasih atas sokongan semua..

Ok la...hari ni semangat nak update blog...nk post semua koleksi tempahan untuk tahun ni...pada yang berminat nak order boleh la terus wasap Yatie di 012-6768654. Tempahan masih di buka tuk warga Shah Alam dan Klang.

 Black Forest Cake..Berat 1kg RM 75.00





Untuk tempahan sila hubungi Yatie 012-6768654 Klang dan Shah alam

Terima Kasih.