There was an error in this gadget

Saturday, 23 May 2015

Kek coklat indulgence

As salam. 

Bersua lagi...dah lama sebenarnye kek ni...cuma tak berkesempatan nak upload dalam blog ni...

Kek indulgence ni ditempah oleh kakak pada biras Yatie, sempena majlis ulang tahun perkahwinan mereke yang ke 14.

Jadi deco kali ni Yatie buatkan bunga- bunga... Ye la..ala2 sweet gitu...bunga-bunga cinta..

Majlis sambutan ulang tahun perkahwinan ni dibuat sekali dengan majlis kesyukuran..jadi jemputan tetamu memang ramai.

Yang bestnyer majlis potong kek dibuat masa kemuncak majlis..memang ramai gile tetamu jemputan tunggu untuk tengok  pasangan ni memotong kek..harap perkahwinan mereka kekal hingga ke jannah....yang ruginye 
Yatie tak sempat nak snap gambar diaorang... Sekejap jer kek licin...maknanye...kek tu sedap la kan..hehehe...

Feed back yang dapat dari diaorang pun membuatkan hati Yatie berbunga-bunga macam bunga atas kek tu...Alhamdulillah..

Ok..bagi yang berminat tuk try tempah kek Yatie cepat wasap 0126768654...pasti berbaloi...



Kek choc indulgence yang belum di deco...
Selamat ulang tahun perkahwinan Suzana n Kadir yang ke 14....

Sehingga kita berjumpa di diari akan datang... Terima kasih....

Saturday, 16 May 2015

Brownies layered cheese

Assalammualaikun...

Dah lama x bersiaran...ok,kali ni nak tayang kek yg di minggu lepas..customer kali ni memang best...sempoiiii...jenis yg senang deal...tak banyak karenah...semua terpulang pada Yatie...deco je la yang simple2...


Tapi mula2 memang buntu...dah customer tak kisah, kita pulak yang pening nak cari idea simple...ikut kata hati jer la...letak figura yang comel ni terus sattle...ermmm...ok jgk kan...hehehe..


Ok jom kita layan gambar kek...tuk yang berminat nak tempah boleh wasap terus ke 0126768654...






Ok sampai jumpa lagi....terima kasih......