There was an error in this gadget

Monday, 27 January 2014

CETAK HURUF FONDANT DENGAN ANTHONY ALPHABET CUTTER

Assalamualaikum....

Hari ni Yatie nak share satu lagi benda...apa nak sebut ye...gadget??? sesuai ke?? ke alatan???...hahaha...apa-apa je la..Anthony alphabet cutter untuk mencetak huruf atas fondant. Memang dah lama mengidam nak dapatkan set ni...senang nak tulis nama guna pencetak ni...dan yang paling penting...nampak sangat sweet...cantik huruf ni...


Susah juga nak dapatkan set ni...Yatie pergi cari kat kedai bakery di Subang Perdana tak ada...terus cari kat Bagus Shah Alam tak de...and the last, PM kat Ah Seng bos Subang 2 Bakery Mart...Then he reply my massage...ada stock..tapi tinggal 2 jer...hehehehe...suka sangat-sangat..harga ok la..boleh tahan...akhirnya dapat juga..puas hati..

Kebetulan pula Kak Suriana order kek barbie...apalagi, perasmian untuk mencetak...alhamdulillah...menjadi..walaupun comot-comot...

Taraaaaaa...ni la hasilnye...pencetak ni alphabet jer...number tak ada...jadi no 5 tu, Yatie belasah buat sendiri tu pasal lain macam jer...





Memang berbaloi...ni deco pertama tulis nama guna fondant....Lepas ni x de la stress sangat nak menulis nama untuk birthday kek...

Ok la...cukup sampai sini dulu...jumpa lagi pada entry akan datang...


No comments:

Post a Comment