There was an error in this gadget

Saturday, 25 January 2014

KEK BARBIE

Assalammualaikum...

Bersua lagi pagi-pagi sabtu ni...hari ni bangun pagi macam ada semangat baru...nak pergi kerja pun dah tak bermalas-malasan....haaaa...nak tau sebabnye...hahahaha...penangan buat kek barbie ni la...sejak dari malam tadi, asyik berdebar-debar nak siap kan projek kek birthday barbie ni...takut apa yang dibuat tak seperti yang diharapkan...Alhamdulillah..projek untuk kek barbie ni dipermudahkan..so, malam tadi dapat tido ngan lena nye.



Tempahan Kek Barbie ni dari Kak Suriana dan A.Jaafar sempena birthday girl Yaya...So seperti biasa warna untuk gaun barbie semesti nya warna pink...


Deco untuk kek ni pun Yatie just buat rosset...hurmmmm...simple...tapi agak menarik..nampak macam beropol-ropol...




Yatie harap, Kak Suriana sekeluarga, berpuas hati..terutamanya Yaya...Auntie harap Yaya suka...Selamat hari jadi semoga panjang umur dan murah rezeki..

Terima Kasih Yatie ucapkan... dan pada yang belum pernah mencuba dan terasa nak mencuba, jangan segan silu terus sms atau wasap yatie laju-laju 012-6768654..(area shah alam, subang, sungai buloh dan Pj)


No comments:

Post a Comment