There was an error in this gadget

Tuesday, 1 October 2013

Coklat Indulgence



       Alhamdullillah..misi untuk kek coklat indulgence dah selesai...dapat jgk Yatie siapkan walaupun pada mulanya pelanggan yang menempah ke ni nak cancel tempahan last minute..bukannya apa..gara2 Yatie post gambar kek coklat moist dalam FB, pelanggan Yatie ni terasa nak mencuba kek tu..tp alhamdulillah lah..sebab setelah di terangkan tak boleh cancel order last minute akhirnya dia proceed order...maka ni lah yang terhasil..ternyata beliau amat berpuas hati...

     Dan yang bestnya beliau nak order lagi untuk birthday anak2nya...alhamdulillah...Yatie harap semua akan dipermudahkan untuk masa akan datang..bukannya apa..customer always right..kn la jaga hati pelanggan...ini adalah pengalaman yang amat berharga untuk Yatie...macam2 ragam pelanggan dapat tgk..


Hehehe..jumpa lagi entry akan datang...


No comments:

Post a Comment