There was an error in this gadget

Friday, 7 February 2014

PULUT KUNING

As salam....

Tak habis lagi cerita cuti CNY hari tu...hihihihi...almaklum la cuti panjang...sepanjang cuti seminggu tu sempat juga la Yatie menuntut ilmu buat pulut kuning dari Mak tersayang...

 


Pulut kuning ni, Yatie buat versi kukus...memang sedap n rasa lemak santan nyer...pendek kata resepi my Mom memang best...

Memandangkan pulut kuning ni, Yatie buat kat Kg, so nak hias beria x leh la sangat...tapi kalau ada yang berminat untuk order, confirmed Yatie hias cantek2...

Pulut kuning macam ni, sesuai untuk semua majlis...terutama, majlis cukur jambul, kahwin, harijadi, kenduri kesyukuran n macam2 la...

Ok bagi yang berminat untuk try produk Yatie Sweet n Yummy Taste Chocolate Cake jangan malu2 sms or wasap 012-6768654 Yatie...

Terima Kasih..

No comments:

Post a Comment