There was an error in this gadget

Friday, 21 February 2014

JAPANESE COTTON SOFT CHEESE CAKE.

Assalammualaikum w.b.t....

Salam Pagi Jumaat...semoga semua mendapat rahmat di penghulu segala hari ni...Untuk entry kali ni, Yatie mendapat tempahan kek dari sahabat baik Yatie, Pn Rafidah sempena ulang tahun perkahwinan dia yang ke 11 tahun...Pejam celik pejam celik cepat betul masa berlalu...tak sangka..masih teringat lagi zaman persekolahan dulu-dulu...memang happening...budak-budak la kata kan...masa tu..berlari sana sini...kejar mengejar..melompat sana sini...hehehee...memang hyper masing-masing...

Tup tup masing-masing dah ada haluan hidup masing2...semua dah berkeluarga, ada anak-anak..dan berkerjaya...stop2....dah terlebih mengimbau kenangan lalu ni...kalau macam ni, tak tayang gambar kek nye nanti...

Ok la...kek yang di order ni kek japnese cotton soft cheese kek...Kek ni memang lembut...teksurnye memang selembut kapas...jom kita tengok gambar kek..layannn....

FIRST DECO...TERPAKSA DI TUKAR PLAT HAPPY ANNIVERSARY TU...X MUAT NAK LETAK NAMA...

AKHIRNYA MCM NI LA JD NYER...
PUTIH2 MELATI....


 Deco untuk kek ni simple jer...tak pandai sgt pon nak deco gempak-gempak...diharapkan Fida suke...Yatie ucapkan selamat ulang tahun perkahwinan yang ke 11...semoga cinta Azahan n fida kekal hingga ke jannah...amin...

Terima kasih....


No comments:

Post a Comment