There was an error in this gadget

Saturday, 27 August 2016

BLACK FOREST CAKE


As salam semua...

Dah lama blog ni, menyepi...tersangat busy sampai tak sempat nak jenguk blog ni...memang rindu gile nak membebel kat blog ni...tapi apa kan daya...hihihihi...

Hampir setahun blog ni tak update..tapi alhamdulillah masih ada yang sudi menjeguk dan comment...
Walaupun blog dah lama tak update tapi Yatie's Chocolate Cake masih active di page facebook.

Terima kasih atas sokongan semua..

Ok la...hari ni semangat nak update blog...nk post semua koleksi tempahan untuk tahun ni...pada yang berminat nak order boleh la terus wasap Yatie di 012-6768654. Tempahan masih di buka tuk warga Shah Alam dan Klang.

 Black Forest Cake..Berat 1kg RM 75.00





Untuk tempahan sila hubungi Yatie 012-6768654 Klang dan Shah alam

Terima Kasih.

No comments:

Post a Comment