There was an error in this gadget

Saturday, 30 January 2016

KEK OREN CHOCOLATE ROBOCARPOLI

As salam... Dah lama tak bersua di laman blog ni...ok minggu ni Yatie dapat tempahan dari officemate Ms Sumathi, kek birthday untuk anak dia... deco simple jer..dulu demam frozen...sekarang deman robocarpoli pulak.. semua budak-budak suka dengan kartoon ni...mana-mana budak happy tengok karektor ni dihias atas kek...lebih-lebih lagi sempena birthday diaorang..

walaupun deco simple tapi comel kan...mesti birthday girl tak sabar nak potong kek ni..
untuk semua yang berminat tuk tempahan sila wasap Yatie 0126768654 area klang atau shah alam...tapi sila wasap awal supaya tak clash dengan tempahan yang lain... sampai berjumpa lagi....terima kasih

No comments:

Post a Comment