There was an error in this gadget

Tuesday, 22 September 2015

BLUEBERRY SNOW CHEESE

As Salam semua....

Lagi 2 hari nak raya korban...Selamat menunaikan ibadah haji pada semua umat islam yang sedang menunaikan ibadah di tanah suci Mekah... semoga mendapat haji yang mabrur aamiin...

Ari ni Yatie nak tayang kek tempahan dari budak office Cactus Marketing Sdn Bhd sempena hari jadi staff diaorang...Alhamdulillah, feedback dari diaorang buat kan Yatie senyum sampai ke telinga...Lagi2 ada yang pada mulanya konon tak suka cheese, akhirnye terus jatuh cinta ngan snow cheese kek ni...




 
 Ni kira promote la...pada sape yang berminat tuk tempahan jagn malu, jangan segan moh wasap Yatie kat 012-6768654, jangan telefon pula...number ni khas tuk wasap jer... dan lagi satu, Yatie sekarang ni beroperasi di Taman Cassia ( Area Johan Setia / Jalan Kebun Klang). Ramai yang ingat Yatie masih di Subang.. Dah hampir setahun Yatie berpindah...



 

Sampai kita berjumpa lagi dientri akan datang. Sekali lagi Selamat Hari Raya AidilAdha...Terima Kasih

No comments:

Post a Comment