There was an error in this gadget

Saturday, 29 August 2015

KEK CHOC MOIST EDIBLE IMAGE

As salam....

Syukur alhamdulillah, hari ni yatie nak share gambar tempahan kek yang lepas...actually kek ni di tempahn beberapa minggu yang lepas...cuma lambat update masuk blog... al maklum la..busy kata kan... hehehehe...

Memang nebes nak deco kek ni, sebab mama adik Aleeya ni, tersangat risau...nak yang terbaik untuk Aleeya.. jadi Yatie pun ikut jadi tak keruan... dup dap..dup dap..memikir macam mana nak deco.. Alhamdulillah.. maka terhasil la kek yang gojess ni.. tuk adik Aleeya Maisara...




Diharapkan adik Aleeya Maisara happy dan menjadi anak yang solehah... Bagi yang berminat tuk tempahan boleh la wasap Yatie di 012-6768654. Semoga berjumpa lagi....Terima Kasih.

No comments:

Post a Comment