There was an error in this gadget

Saturday, 24 May 2014

KEK COKLAT INDULGENCE ANNIVERSARY

Assalammualaikum...

Minggu ni Yatie dapat tempahan kek coklat indulgence dari Effa Port Klang...Hurmmm...sejak pindah ke Johan Setia, Yatie lama tak buat kek..mood untuk baking masih belum ada..al maklum la masih dalam proses menyesuaikan diri duk kat tempat baru...Jadi bila dapat sms dari Effa nak tempah indulgence rasa teruja sangat2...

Ok la..panjang sangat mukadimah nyer kan...jom kita tengok gambar...


Kek ni ditempah sempena anniversary Effa... deco simple jer...wording pon letak yang readymade...





Yatie harap Effa puas hati...so bagi yang berminat untuk tempah kek boleh la sms atau wasap Yatie 0126768654.

Ok sebelum terlupa, Yatie Sweet & Yummy Taste Chocolate Cake sekarang beroperasi di No 51, Lorong Setia 1G, Taman Setia, Jalan Johan Setia, 41200 Klang...

So area Shah Alam, Klang and Puchong amat di alu-alukan kalau nak tempah... Terima Kasih.


No comments:

Post a Comment