There was an error in this gadget

Saturday, 17 May 2014

BISKUT ALMOND CRUNCH AKA FLORENTIN COOKIES.

Assalamualaikum w.b.t

Dah lama sangat blog ku sayang ni tak berupdate...terasa rindu bangeettt nak menulis...baru hari ni, dapat lepas gian update blog...Ok la...malas nak bebel panjang2...cuma hari ni nak promosi sikit biskut yang paling popular tahun lepas...almond crunch...biskut ni memang sedap..sebab gabungan badam, pumpkin seed dan bijan yang rangup memang mengasyik kan...pendek kata bila makan tu mak mentua lalu pon dah tak nampak..hehehe...


Sempena bulan puasa n raya yang bakal datang ni, sape2 yang berminat nak order, jgn malu2 pm di FB Yatie Klik kat sini atau wasap pun boleh 012-6768654..


Confirmed sedap la...


Di samping kunyah2, dalam masa yang sama kita semua dapat khasiat yang terbaik...kiranya permakanan yang sihat la...

Ok, yatie offer the best price...cuma RM 23.00 sahaja..tidak termasuk postage...murah dan memang berbaloi...cepat2 order...

Jumpa lagi di entry akan datang...terima kasih.




No comments:

Post a Comment