There was an error in this gadget

Wednesday, 2 April 2014

SNOW CHEESE BIRTHDAY

Assalammualaikum...

Dah lama tak update blog ni...kerinduan nak menaip dah membuak2...sejak bertukar kerja ni, rasanya masa agak terhad...balik kerja terus pengsan..hurmmm...tempahan kek pon dah banyak ditolak, disebabkan kekangan masa..

Alhamdulillah hari ni berkesempatan mengupdate kek yang di tempah minggu lepas..Terima kasih pada Errah dari Sri Damansara, sebab sudi order. Feed back yang diterima pun cukup mengembirakan hati Yatie..Errah puas hati ngan rasa kek...so Yatie happy sgt2 bila customer suka..

Ok jom kita layan gambar kek...







Pada yang berminat untuk order, boleh la sms or wasap 012-6768654 Yatie.

No comments:

Post a Comment