There was an error in this gadget

Monday, 14 April 2014

MAJLIS SAMBUTAN ULANG TAHUN BOYESEN KE 7.

Assalammualaikum wbt...

Hai blogers semua...jangan terkejut pulak...entry kali ni berbeza...biasa pasal kek kan...hehehehe...tapi kali ni pon ada kek tp diselit cerita pasal club kereta sikit la...jom layan...

 klik disini..kalau nak kenali Boyesen lebih dekat...

Syukur alhamdulillah..semalam berlangsungnya majlis sambutan ulang tahun BoyesenMotorclub yang ke 7 dengan suasana yang amat meriah sekali..berlangsung di restoran D'king Mee Undang Banjir & Ikan Bakar Power Klang Sentral. Majlis turut dimeriahkan dengan kehadiran club jemputan seperti Haswhan dan Club Viva central..

 Sekalung tahniah, diucapkan pada semua ahli club Boyesen yang bertungkus lumus, prepare majlis sambutan semalam serta memberi layanan first class untuk semua tetamu...tumbs up untuk semua..

KETIBAAN TETAMU...

UCAPAN RINGKAS DARI PENGERUSI DAN PRESIDEN CLUB..  


Selepas acara ucapan ringkas dari Pengerusi majlis , President club dan club jemputan yang lain, Part yang  ni paling best...acara potong kek..memang havoc...anak2 club Boyesen yang sibuk nak potong n tiup lilin...masing2 berebut nak duduk depan kek...terutama anak En Fakhir n Angah...Fuhhh...jenuh control..almaklum la..masing hyper tahap gaban...tp alhamdulillah...under control...selamat la...
KEK YANG DITEMPAH DENGAN YATIE..TQ BOYESEN  MOTOR CLUB


MUKA HAPPY NAK TIUP LILIN..

SEMANGAT ESYA TGK KEK...AIM KERETA JER TU...


Dah tiup lilin, acara seterusnya pe lagi makan mee udang la...memang sedap...memandangkan tengah lapar...semua sedap..

MERIAH...SEDAPP...

BARISAN ISTERI AHLI BOYESEN...LAYANN..



Walaupun majlis berjalan dengan serba ringkas...tapi tetap meriah...bg pandangan personal Yatie...memang best...anak2 pun happy...

TERBAIKK...



Akhir sekali...good luck untuk semua ahli club Boyesen...semoga club kalian makin berkembang dan dikenali, disamping pembaharuan yang telah di buat...Tahniah sekali lagi untuk semua Pria terhebat...

No comments:

Post a Comment