There was an error in this gadget

Saturday, 23 November 2013

KEK BIRTHDAY EDIBLE IMEJ....

As salam...Entry hari ni kek birthday bersama edible imej...

Kek ni di tempah oleh sahabat suami Yatie, sempena birthday anak perempuannye yang k 3 tahun..Agak kelam kabut juga menyiapkan kek ni sebab tempahan ni tempahan  mengejut..bukannye apa serentak dengan order dari kawan Yatie di Gombak...mengejut jugak...nasib baik Yatie tak de heart attack..kalau tak pengsan...So kita layan dulu gambar yang ni dulu...Next entry baru kita tengok hasil kek tempahan Kawan Yatie di Gombak tu...sebab dia nak suprise kan suami dan anak dia...harap sabar ye....


Yatie ucapkan ribuan terima kasih pada semua yang sudi kek dengan Yatie...dan pada yang berminat untuk order boleh la pm di fb atau sms 012-6768654

No comments:

Post a Comment